fbpx
/
Nyheter
/
Rosberg skifter navn til Verji

ROSBERG SKIFTER NAVN TIL VERJI

Skrevet av:

Vi starter 2022 med navneendring. Vi ønsker at firmaet skal ha samme navn som kommunikasjonsløsningen vår. Vi forlater derfor nå Rosberg-navnet og tar i bruk Verji også på firmaet.

Rosberg AS ble startet første oktober 2017, samtidig med at utviklingen av den krypterte  kommunikasjonsløsningen Verji kom i gang.

Vi valgte det norrøne navnet Verji på kommunikasjonsløsningen, fordi det betyr å beskytte. Og det er akkurat det som er vårt fokus. Å beskytte personopplysninger fra å komme på avveie og bidra til økt IT-sikkerhet, slik at bedrifters informasjon og verdier skal være tryggere.

Vi har hovedkontor på Karmøy i Rogaland, hvor vikinghistorien står sentralt. Her hadde Harald Hårfagre kongsgard, og rett utenfor kontoret vårt ligger Karmsundet som tidligere het Nordvegen, og er opprinnelsen til navnet Norge.

Det var derfor nærliggende for oss å endre firmanavnet til det norrøne navnet Verji, for å koble oss tettere på Karmøys stolte historie.

Vi har heldigvis ingen planer om å gå i krigen på samme måte som vikingene, men vi går gjerne i krigen mot hackere og svindlere, for å beskytte dine og dine kunders data.

Du kan lese mer om Verji AS her. 

Verji for kryptert kommunikasjon på desktop og mobil

Er du nysgjerrig på Verji?

Verji passer for alle bedrifter som ønsker å kommunisere sikkert, enkelt og effektivt!

RELATERTE ARTIKLER

Meny