fbpx
/
NyheterProduktnyheter
/
Nye funksjoner i Verji gir økt produktivitet!

NYE FUNKSJONER I VERJI GIR ØKT PRODUKTIVITET!

Skrevet av:

Den gode innovasjonen oppstår ofte i dialog med kunder. Derfor arbeider vi i Verji tett med kundene våre for å drive innovasjon og videreutvikling av produktet, og vi lanserer i 2024 en rekke produktnyheter som vi vet er etterspurt og skaper enda mer fornøyde kunder. I dag lanseres tre nye funksjoner.

Samtaletråder i rom – Tråder gir en rekke fordeler:

 1. Organisering: Samtaletråder hjelper med å organisere kommunikasjonen ved å gruppere beskjeder basert på emne eller kontekst. Dette gjør det lettere for brukere å følge samtalen og finne relevant informasjon.
 2. Bedre oversikt: Med samtaletråder blir det enklere å holde oversikt over ulike aspekter av en samtale. Hver tråd kan fokusere på et spesifikt tema, noe som reduserer forvirring og misforståelser.
 3. Bedre navigasjon: Samtaletråder gjør det enklere å navigere gjennom chatloggen, spesielt når det er mange deltakere eller lange samtaler. Det gir brukere muligheten til å hoppe tilbake til tidligere emner uten å miste oversikten.
 4. Effektivt samarbeid: I rom med flere deltagere muliggjør samtaletråder effektivt samarbeid ved å tillate deltakerne å fokusere på spesifikke oppgaver eller diskusjoner uten å forstyrre hovedtråden.

Samlet sett gir samtaletråder en strukturert og oversiktlig tilnærming til kommunikasjon, noe som forbedrer brukeropplevelsen og effektiviteten i en chatløsning.

Vi har laget en kort introduksjonsvideo som viser hvordan du bruker samtaletråder.

Meningsmåling i rom – Å kunne kjøre meningsmålinger i rom gir flere fordeler:

 1. Engasjement: Meningsmålinger kan øke engasjementet blant deltakerne ved å gi dem muligheten til å delta aktivt i diskusjonen. Dette kan skape en interaktiv og dynamisk atmosfære.
 2. Rask tilbakemelding: Meningsmålinger muliggjør rask innsamling av tilbakemeldinger fra deltakerne. Dette er spesielt nyttig i situasjoner der du trenger umiddelbare reaksjoner eller ønsker å måle gruppens synspunkter på et spesifikt spørsmål.
 3. Beslutningsstøtte: Ved å kjøre meningsmålinger kan du samle inn data for å hjelpe med beslutningsprosesser. Dette kan være nyttig for å forstå gruppens preferanser, behov eller meninger, og det kan gi verdifull innsikt for å ta informerte beslutninger.
 4. Fokusert diskusjon: Meningsmålinger gir en strukturert tilnærming til å diskutere spesifikke emner. Dette hjelper med å fokusere samtalen og sikre at alle deltakere har mulighet til å uttrykke sine meninger om et bestemt spørsmål eller tema.

Generelt sett gir meningsmålinger i chat-rom en effektiv måte å samle inn data, involvere deltakerne og legge til interaktivitet i kommunikasjonen. Det kan være spesielt nyttig i situasjoner der du ønsker å ta pulsen på gruppen eller få rask tilbakemelding på ideer eller beslutninger.

Vi har laget en kort introduksjonsvideo som viser hvordan du bruker meningsmålinger.

Posisjonsdeling – Muligheten for posisjonsdeling gir flere fordeler:

  1. Effektiv koordinering: I gruppemøter eller arrangementer kan posisjonsdeling hjelpe med effektiv koordinering av deltakere. Det gjør det enklere å finne hverandre eller koordinere ankomsttider når man deler lokasjonen i sanntid.
  2. Logistikk og reiseplanlegging: I chatløsninger som brukes i forretningskontekster, kan posisjonsdeling hjelpe med logistikk og reiseplanlegging. Dette er spesielt nyttig når det gjelder å koordinere møter, oppdrag, planlegge ruter eller optimalisere ressursfordelingen.

  Samlet sett gir posisjonsdeling i Verji en ekstra dimensjon av funksjonalitet, som ikke bare forbedrer brukeropplevelsen, men også muliggjør praktiske og sikkerhetsrelaterte tjenester.

  Vi har laget en kort introduksjonsvideo som viser hvordan du bruker posisjonsdeling

Gå til våre videoinstruksjoner

Videoinstruksjonene våre er raskeste og enkleste vei til hjelp i Verji.

Du kan også gå til supportportalen eller ringe support på 905 32 454 om du lurer på noe.

RELATERTE ARTIKLER