fbpx

RESSURSER FOR KUNDER

På denne siden finner du ulike kunderessurser som e-postmaler, vilkår og avtaler samt Verji-skjold til bruk på nettsiden.

Tekstmaler for invitasjon til Verji

Vi har laget noen tekstmaler som er nyttige å bruke når du skal invitere kollegaer eller kunder/klienter til å bruke Verji. Du kan laste dem ned ved å klikke på knappene nedenfor. Du kan velge tekstmal for ansatte eller kunder/klienter og norsk eller engelsk språk.
I e-postmalene lenker vi til siden Hvorfor bruke Verji? Denne er fin å bruke som informasjon til ansatte og kunder, som skal ta i bruk Verji.

Vilkår og avtaler

I dokumentet som du kan laste ned ved å klikke på knappen nedenfor, har vi samlet betingelser, Verji programvarevilkår, databehandleravtale og avtale om bruksvilkår for sluttbruker av Verji programvare. Samlet regulerer disse avtalene mellom kunde og Verji for bruk av Verji kryptert kommunikasjon.

Verji-logo og skjold for sikker kommunikasjon

Her finner du logo og ulike skjold du kan sette inn på nettsiden din, for å vise dine kunder at firmaet ditt er opptatt av sikker kommunikasjon. Dette kan brukes aktivt i markedsføring overfor potensielle kunder.

Skal du lenke til Verji-portalen?
Da må du benytte logoen eller lite skjold, om du ønsker å lenke til Verji-portalen for å synliggjøre oss som leverandør av løsningen. Du benytter da lenken: https://prod.verji.app/

Skal du informere kunder og potensielle kunder om at du benytter Verji?

Vil du skrive om at du benytter Verji i blogg/nyheter, eller lenke til oss som samarbeidspartner, kan du benytte det skjoldet du mener passer best å lenke til: https://www.verji.no/

PS! For å laste ned logo eller skjold, høyreklikk og velg «lagre bildet som».

Logo

Skjold med kort tekst, lite format

Skjold med kort tekst, stort format

Skjold med lang tekst, stort format