fbpx

KAMPANJE I FEBRUAR – ALLE SIGNERINGER MED BANK-ID ER GRATIS I FEBRUAR MÅNED.
Signering med Bank-ID i Verji, er tilgjengelig for alle betalende brukere. Det beste av alt, ingen oppstartskostnad eller ekstra månedskostnad. Og du slipper å bruke penger på andre systemer.

Enkelt og effektivt å opprette signeringsoppdrag

Den nye signeringsløsningen tilrettelegger for at du enkelt kan etablere signeringsoppdrag i rom hvor du kommuniserer med den eller de som skal signere. Dette gjør det også både enklere og mer effektivt for de som skal signere. Og ferdig signert dokument blir lagret i rommet, tilgjengelig for alle i rommet.

I en rekke signeringssystemer må den som signerer godkjenne ett og ett dokument med Bank-ID, om det er flere dokumenter som skal signeres. Det kan være ganske tidkrevende, frustrerende og kostbart, i og med at alle signeringsløsninger tar betalt pr. signering. I Verji, kan du gå gjennom alle dokumentene og signere dem samlet. Det sparer du både tid og penger på, når det blir mindre signeringer å gjennomføre og betale for.

Alle betalende brukere har tilgang til å opprette signeringsoppdrag i Verji, alt er klart og det er bare å ta det i bruk. Starte ett signeringsoppdrag gjør du i menyen på din bruker. Det er ingen ekstra lisenskostnader for denne tilgangen og i februar er også hver enkelt signering gratis. Fra 1. mars betales kun 15 kr per signering.

Instruksjonsvideo for signering i Verji

Opprett noen testsigneringer av dokumenter med Bank-ID i Verji. Da kan du det når du får bruk for signering. I denne videoen viser vi deg hvordan du tar i bruk signering med BankID i Verji.