fbpx
/
Produktnyheter
/
Nå kan du benytte BankID-signering av dokumenter i Verji

NÅ KAN DU BENYTTE BANK-ID-SIGNERING AV DOKUMENTER I VERJI

Skrevet av:
signering i Verji

Vi er opptatt av at utviklingen av Verji skal være kundedrevet. At du som bruker kan komme med innspill på funksjoner som er viktig for deg. Basert på ønske fra kunder, har vi tatt inn BankID-signering av dokumenter i rom. Dette handler om effektivisering, at du kan spare tid og penger ved å kunne benytte signering i samme system som kommunikasjonen foregår.

Enkelt og effektivt å opprette signeringsoppdrag

Den nye signeringsløsningen tilrettelegger for at du enkelt kan etablere signeringsoppdrag i rom hvor du kommuniserer med den eller de som skal signere. Dette gjør det også både enklere og mer effektivt for de som skal signere.

I en rekke signeringssystemer må den som signerer godkjenne ett og ett dokument med BankID, om det er flere dokumenter som skal signeres. Det kan være ganske tidkrevende og frustrerende. I signeringsløsningen i Verji, kan du gå gjennom alle dokumentene og signere dem samlet, når det er de samme personene som skal signere alle dokumentene.

Alle betalende brukere har anledning til å opprette signeringsoppdrag. Det er ingen ekstra lisenskostnader for denne tilgangen, det betales kun 15 kr per signering.

Instruksjonsvideo for signering i Verji

I denne videoen viser vi deg hvordan du tar i bruk signering med BankID i Verji.

Gå til våre videoinstruksjoner

Videoinstruksjonene våre er raskeste og enkleste vei til hjelp i Verji.

Du kan også gå til supportportalen eller ringe support på 905 32 454 om du lurer på noe.

RELATERTE ARTIKLER