fbpx
/
Nyheter
/
Verji blir medlem i NCCS

VERJI BLIR MEDLEM I THE NORWEGIAN CLUSTER FOR CYBER SECURITY!

Skrevet av:

Verji er nå godkjent som medlem i det anerkjente nettverket The Norwegian Cluster for Cyber Security (Cyber Security). Clusteret samler Norske virksomheter innenfor Cybersikkerhet med mål om samarbeid i Norge og internasjonalt. Verji satser stort på sikkerhet og ønsker å bidra til økt fokus på cybertrusselen som en av samfunnets store utfordringer.

Verji, som betyr «den som beskytter» på norrønt, er en ende-til-ende kryptert kommunikasjonsplattform. Den skiller seg fra lignende tjenester som Slack, Teams og Facebook Messenger ved å tilby høyere sikkerhet, blant annet er det et lukket system for virksomheten hvor du kun kommuniserer med de brukerne du har invitert. Alle inviterte brukere må identifisere seg med Bank-ID. Du velger selv om det skal være et lukket internt system, eller om du skal invitere inn eksterne. En annen fordel er at Verji er adskilt fra e-postkontoen, slik at hvis e-posten hackes så er fremdeles virksomhetens krypterte kommunikasjon aktiv.

Plattformen er designet for virksomheter og tilbys som en abonnementstjeneste med webklient og mobilapper.

Ønsker du økt effektivitet, redusert risiko for dataangrep samt utveksle personopplysninger i tråd med GDPR? Prøv Verji!

Verji Tech AS ser frem til å samarbeide med andre medlemmer i The Norwegian Cluster for Cyber Security for å bidra til et mer sikkert digitalt samfunn.

Les mer om NCCS her.

 


Er du nysgjerrig på Verji? Benytt deg av muligheten til 30-dagers fri prøveperiode.

Verji for kryptert kommunikasjon på desktop og mobil

Er du nysgjerrig på Verji?

Verji passer for alle bedrifter som ønsker å kommunisere sikkert, enkelt og effektivt!

RELATERTE ARTIKLER