fbpx
/
Nyheter
/
Verji tar turen til Stortinget

VERJI TAR TUREN TIL STORTINGET

Skrevet av:
Sikkerhetskonefansen
SMB-Norge arrangerer sikkerhetskonferanse 5. & 6. oktober. Første dag er på Stortinget, hvor politikere som er opptatt av små og mellomstore bedrifter og cybersikkerhet er til stede. Her skal vår daglige leder Alf Kenneth Bråthen, holde foredraget «90 prosent av alle dataangrep skjer via e-post. Hvordan kan man enklest redusere denne risikoen, og hvordan kan det offentlige bidra?»

SMB Norge arbeider for å ivareta de mindre bedriftenes interesser og levevilkår, og være den sterke stemmen i samfunnsdebatten i saker som opptar landets bedriftsbyggere. Et av virkemidlene de benytter, er å arrangere konferanser med temaer som er nyttige for små og mellomstore bedrifter.

Når Sikkerhetskonferansen arrangeres 5. og 6. oktober har de altså valgt å legge første dag til Stortinget. Slik at politikere kan delta og få innsikt i utfordringene små- og mellomstore bedrifter har med tanke på IT-sikkerhet.

Når vår daglige leder skal ta ordet, er det sikkerhetsrisikoen som e-post utgjør, som er temaet. De færreste vet at over 90% av dataangrepene kommer via e-post. Vi ønsker derfor å formidle hva dette betyr, hva bedrifter kan gjøre for å beskytte seg, og hvordan det offentlige kan bidra.

Les mer om konferansen her.

 


Er du nysgjerrig på Verji? Benytt deg av muligheten til 30-dagers fri prøveperiode.

Verji for kryptert kommunikasjon på desktop og mobil

Er du nysgjerrig på Verji?

Verji passer for alle bedrifter som ønsker å kommunisere sikkert, enkelt og effektivt!

RELATERTE ARTIKLER