fbpx
/
Verji bloggen
/
Nyheter i Verji 2021

NYHETER I VERJI 2021

Skrevet av:

I denne artikkelen finner du hvilke nye funksjoner som kom i Verji i 2021, etter lanseringen av nye Verji i januar samme år.

Juli 2021 - Portalen gir deg enkelt oversikt over invitasjoner

Ved å klikke på navnet ditt, finner du nå den nye portalen vår i brukermenyen. Her får du enkelt oversikt over invitasjonene dine og kan re-invitere de som ikke har aktivert brukeren sin.

Om det har blitt feil i e-postadresse eller telefonnummer i første invitasjon, eller kontakt har fått ny, kan du endre det her slik at re-invitasjonen blir sendt riktig

Her finner du en video som viser hvordan du bruker portalen. ​

Hjelpefunksjon integrert i webapplikasjonen

Vi har nå integrert hjelpefunksjon i webapplikasjonen. Om du klikker på spørsmålstegnet oppe til høyre i skjermbildet i Verji, får du opp en widget hvor du kan søke i vår supportdatabase, melde sak eller finne telefonnummer for å ta kontakt med oss. Se oversikt over alle funksjoner i Verji.

Juni 2021 - Nå kan du ta Verji med i lomma

Nå blir det superenkelt å kommunisere trygt når du er på farten. Vi regner med du har savnet å enkelt kunne bruke Verji på telefonen din. Dette er et øyeblikk vi har gledet oss til og nå er det her! Den nye Verji-appen er lansert for iPhone og Android.

Appen er enkel og intuitiv i bruk. Om du er vant med Facebook Messenger på telefonen din, vil dette være som din profesjonelle utgave. Verji-appen er like enkel å bruke og sørger for at du effektivt kan kommunisere med Verji-kontaktene dine uansett hvor du befinner deg, og du vet at kommunikasjonen er sikkert ivaretatt.

Appen kommer også med ende-til-ende-kryptert tale og video i en-til-en-samtaler. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for sikkerhetsutfordringer knyttet til dette, som for eksempel IMSI-catchere.

Ønsker du lys eller mørk bakgrunn på appen? På innstillingshjulet og Theme kan du enkelt velge dette.

​Du finner appen i App Store og Google Play

Juni 2021 - Nyheter i webklienten

  • Invitasjons-widgeten er forenklet, noe som gjør det raskere for deg å invitere brukere

  • Du kan velge engelsk språk for invitasjons-e-posten

  • Du kan nå velge mellom å legge inn brukernavn eller e-post når du logger inn

Gå til våre videoinstruksjoner

Videoinstruksjonene våre er raskeste og enkleste vei til hjelp i Verji.

Du kan også gå til supportportalen eller ringe support på 905 32 454 om du lurer på noe.

RELATERTE ARTIKLER