fbpx
/
Nyheter
/
Verji Tech AS Inngår strategiske samarbeid med 247Venture og 24SevenOffice

VERJI INNGÅR STRATEGISKE SAMARBEID MED 247VENTURE OG 24SEVENOFFICE

Skrevet av:

Forhandleravtale med 24SevenOffice åpner nye dører for distribusjon

Verji Tech AS kunngjør i dag inngåelsen av en viktig forhandleravtale med 24SevenOffice. Denne avtalen vil gi Verji Tech AS muligheten til å distribuere sin innovative programvare, Verji, til et bredt spekter av kunder gjennom 24SevenOffice sitt etablerte nettverk både i Norge og internasjonalt.

24SevenOffice, en ledende leverandør av forretningssystemer i Norden, er kjent for sin innovative tilnærming til forretningsprosesser. 24SevenOffice har en sterk posisjon i regnskapsbyråmarkedet, og over 200 regnskapsbyråer i Norge benytter allerede Verji.

Regnskapsbransjen opplever økt produktivitet når de erstatter personavhengig epostdialog med kunder med gruppekommunikasjon i krypterte rom i Verji. Verji ivaretar sikker kommunikasjon med klientene i tråd med GDPR og personopplysningsloven, samt muligheten for Bank-ID signering av dokumenter. Risikoen for dataangrep blir også betydelig redusert når kommunikasjonen mellom ansatte, kunder og leverandører skjer i et lukket kryptert system med kun inviterte og verifiserte brukere.

Denne samarbeidsavtalen åpner dørene for Verji Tech AS for å nå en større målgruppe og styrke sin tilstedeværelse på markedet.

Alf Kenneth Bråthen, CEO i Verji Tech AS sier at «Vi er glade for å kunngjøre vårt samarbeid med 247Venture og vår forhandleravtale med 24SevenOffice. Disse strategiske partnerskapene markerer en viktig milepæl for Verji Tech AS, og vi ser frem til å dra nytte av ekspertisen og støtten fra begge organisasjonene for å akselerere vår vekst både i Norge og internasjonalt over de kommende årene.»

Andreas Näslund, leder for Sverige og Danmark i 24SevenOffice sier at «Vi er glade for å ønske Verji Tech AS velkommen som vår samarbeidspartner. Deres avanserte kommunikasjonsplattform vil være et verdifullt tillegg til vårt produkttilbud, og vi ser frem til å levere innovative løsninger til våre felles kunder.»

Verji Tech AS skaper vekstmuligheter gjennom 247Venture`s inkubatorprogram:

Verji Tech AS har signert en avtale med 247Venture om å delta i deres anerkjente inkubatorprogram. Gjennom dette partnerskapet forventer Verji Tech AS å akselerere sin utvikling, styrke sin markedsposisjon og dra nytte av 247Venture`s ekspertise innen forretningsutvikling.

247Venture, et innovativt selskap som spesialiserer seg på å investere i og hjelpe teknologibedrifter med å realisere sitt fulle potensial, vil bistå Verji Tech AS med strategisk veiledning og tilgang til et bredt nettverk av investorer for å sikre bærekraftig vekst.

Ståle Riisa, CEO i 247Venture sier at «Verji Tech AS representerer et spennende selskap med stor innovasjonsevne. Vi ser frem til å samarbeide tett med dem gjennom vårt inkubatorprogram og bidra til å realisere deres ambisiøse mål.

 


Er du nysgjerrig på Verji? Benytt deg av muligheten til 30-dagers fri prøveperiode.

Verji for kryptert kommunikasjon på desktop og mobil

Er du nysgjerrig på Verji?

Verji passer for alle bedrifter som ønsker å kommunisere sikkert, enkelt og effektivt!

RELATERTE ARTIKLER