fbpx

Formålet med demotilgangen er at du kan få prøve tjenesten gratis i 30 dager før du kjøper. Å registrere seg er helt uforpliktende og uten binding. Prøveperioden vil avsluttes etter 30 dager. En uke før prøveperioden går ut får du e-post fra Verji som varsler deg, du må da ta stilling til om du vil bli kunde, eller velger å avslutte. Varslingen gjør at du får tid til å ta vare på meldinger og/ eller vedlegg du har i Verji.

Ved å registrere deg gir du Verji Tech AS tillatelse til å bruke din e-postadresse og telefonnummer til oppfølging i prøveperioden, knyttet til brukertips, hjelp og støtte. Dette betyr at du vil motta noen eposter med tips og info som vil hjelpe deg å komme i gang og ta i bruk Verji på best mulig måte. Du vil også bli kontaktet for å høre om vi kan hjelpe deg med noe, såfremt du ikke reserverer deg. Du kan når som helst melde deg av denne oppfølgingen ved å klikke på avmelding i e-posten.

Verji Tech AS vil i demoperioden lagre og behandle informasjon om den enkelte bruker, dennes bruk av produktet og våre digitale kanaler. Lisensvilkårene for produktet gjelder så langt det passer. Vilkår & avtaler

 

Last updated: Aug 7th, 2023

Kaien 11, 4250 Kopervik, Norway
Business organisation number 930 830 372