fbpx
/
Kundehistorier
/
Kongshavn Regnskap sikrer fremtiden med Verji for trygg og effektiv kommunikasjon!

KONGSHAVN REGNSKAP SIKRER FREMTIDEN MED VERJI FOR TRYGG OG EFFEKTIV KOMMUNIKASJON!

Skrevet av:

Janne Kongshavn

Etter en aktiv karriere innen sandvolleyball kombinert med stilling i håndballforbundet, vendte Janne Kongshavn Hordvik tilbake til Haugesund i 2016. Der tok hun over familieforetaket, Kongshavn Regnskap AS, og trådte inn i rollen som daglig leder etter å ha blitt autorisert regnskapsfører i 2018.

Med økende kundebase og ambisjoner om fremtidig vekst, ser Kongshavn Regnskap for seg å ekspandere teamet, som i dag består av fire dedikerte medarbeidere. Selskapet har en variert kundebase, og prioriterer å utvikle dyp bransjekunnskap for å kunne tilby skreddersydde tjenester.

Digital sikkerhet

For Janne var digital transformasjon nøkkelen til effektivisering og modernisering. I 2019 gikk hun besluttsomt inn for skybaserte IT-systemer, og har siden den gang sørget for en sømløs integrasjon av sikre og kostnadseffektive løsninger. Samtidig måtte bedriften navigere gjennom det ny innførte GDPR-regelverket og den oppdaterte personopplysningsloven. Kommunikasjon med kunder kunne ikke lenger gå på tradisjonell e-post, og selskapet måtte tilrettelegge for kryptert kommunikasjon både på kommunikasjon som mottas fra kunder og det ansatte sender fra seg.

I en tid hvor digital sikkerhet aldri har vært viktigere, valgte Janne Verji som Kongshavn Regnskaps foretrukne plattform for kryptert kommunikasjon. Janne fremhever at overgangen til Verji har ført til en mer strømlinjeformet og sikker kommunikasjonsflyt, noe som er avgjørende i bekjempelsen av stadig mer sofistikerte svindelforsøk, eksempelvis «Daglig-leder svindel».

Når en kunde av gammel vane sender en e-post, har Kongshavn gjennomført en strategi hvor svar og oppfølgingsdialog foretas fra Verji’s sikre plattform. Dette med henvisning til GDPR og risikoen forbundet med bruk av e-post.

Internt har selskapet besluttet å eliminere e-post helt.

Verji’s mobil app blir flittig brukt av Kongshavn-teamet. Den tilbyr enkel tilgang til alle funksjoner, noe som er uunnværlig for fagfolk som er stadig på farten. Internt har selskapet besluttet å eliminere e-post helt til fordel for en mer effektiv kommunikasjon med Verji’s rom.

Janne roser også den enkle kommunikasjonen med revisorer gjennom Verji, noe som har resultert i en mer effektiv og sikker arbeidsprosess. Hun anerkjenner også den nye kundeportalen som Verji har utviklet, der kunder enkelt kan registrere seg ved hjelp av Bank-ID. Dette har gjort onboarding-prosessen til en lek.

Optimalt å arbeide i ``rom``

Arbeidet i krypterte rom har bevist sin effektivitet, da det tillater samtidig tilgang til kommunikasjon for alle romdeltakere. Janne, som ofte deltar i kundedialogen, verdsetter de tilpassede varslingene som gjør informasjonsdeling rask og effektiv.

Janne er godt fornøyd med at hun opplever kontinuerlig innovasjon og forbedring av Verji plattformen. Hun har ikke nølt med å anbefale Verji til andre som er på utkikk etter en pålitelig, enkel, og sikker løsning for toveis kryptert kommunikasjon som er i full overensstemmelse med personopplysningsloven.

Verji for kryptert kommunikasjon på desktop og mobil

Er du nysgjerrig på Verji?

Verji passer for alle bedrifter som ønsker å kommunisere sikkert, enkelt og effektivt!

Verji for kryptert kommunikasjon på desktop og mobil

Er du nysgjerrig på Verji?

Verji passer for alle bedrifter som ønsker å kommunisere sikkert, enkelt og effektivt!

RELATERTE ARTIKLER

START FRI PRØVEPERIODE PÅ VERJI

Registrer deg for å starte en 30-dagers fri prøveperiode på Verji.

    Er det OK om vi av og til sender deg gode artikler, tips og relevant info?

    For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring. *